Arbeidsmatige dagbesteding

Heeft u een beperking waardoor u niet kunt werken? Dan kan arbeidsmatige dagbesteding u misschien op weg helpen.

Wat is dat?

Arbeidsmatige dagbesteding is werken met begeleiding. De werkplekken zijn divers, zoals horeca, houtbewerking, mode, planten, dierverzorging, multimedia of grafische sector. We houden rekening met wat u wilt en aankunt. U werkt in uw eigen tempo en wordt niet onder druk gezet. Samen met u kijken we wat er mogelijk is. U went (weer) aan een werkritme en krijgt een zinvolle dagbesteding. Misschien lukt het u op termijn wel om betaald werk te krijgen. 

Samenwerking

WerkBedrijf verzorgt arbeidsmatige dagbesteding voor de gemeenten Wijchen, Mook en Middelaar, Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen en Druten. We werken samen met, onder andere: Driestroom, Siza, Pluryn, RIBW, IrisZorg en Werktedoen. Dat doen we ook met lokale ondernemingen, zoals De Stadsboom, Onder de Bomen en Brood op de plank. Deze organisaties leveren de werkplekken en verzorgen de begeleiding.

Indicatie

Om voor arbeidsmatige dagbesteding in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig. WerkBedrijf beoordeelt deze indicatie. U betaalt geen eigen bijdrage als u een indicatie krijgt.

De mogelijkheden van Arbeidsmatige dagbesteding in het Rijk van Nijmegen vindt u in het productenboek.

Aanmelden?

Vul dan dit aanmeldformulier in. U kunt het formulier ook laten invullen door een begeleidende instantie, bijvoorbeeld school, gemeente, sociaal wijkteam of een hulpverlenende instantie.

Bekijk hier de video

Kunnen wij u verder helpen? bel 024-751 7500 maak een afspraak